Nya tapeter i lägenheten

God morgon, god morgon och välkomna in på bloggen. I dag har jag extra mycket att prata med er om så det kommer att bli ett par inlägg för er att läsa bland annat om en elektriker, men jag ska börja med ett inlägg som kommer att handla om när jag fick hjälp av en målare i Uppsala med att tapetsera om i lägenheten. Jag valde att vända mig till ett företag som heter Majas Måleri och jag är så nöjd med hur fint det blev i lägenheten efter tapetseringen. 

Jag har inte bott i lägenheten så länge, köpte den i maj. Hon som bodde i lägenheten före mig hade en rosa fondvägg både i köket och vardagsrummet och det är en färg som jag bara inte kan med. Jag störde mig på detta och när jag bott i lägenheten i drygt en vecka bestämde jag att så snabbt som möjligt skaffa andra tapeter, och det var då jag hörde av mig till Majas Måleri. Jag förklarade vad jag behövde hjälp med och sedan hjälpte denna målare i Uppsala mig att välja ut snygga tapeter som hon sedan satte upp, och efter det fick jag min lägenhet som jag ville ha det i alla fall när det gäller tapeterna. Majas Måleri är ett företag som kan hjälpa även dig som behöver en målare i Uppsala, och du kan få hjälp med färgsättning av väggar, tak och golv eller nya tapeter och du kan också få professionella råd om vilka tapeter som gör sig bäst i din bostad, och givetvis så står förstås dina önskemål och behov i fokus. Ibland kan det ändå vara så att man kanske har en idé som denna målare i Uppsala avråder ifrån om det skulle se allt för konstigt ut.