Asklöf Bygg & Måleri

Välkommen till bloggen alla mina fina läsare. Jag vet att flera av er planerar att måla om eller tapetsera, jag har sett att det har varit på “tapeten” runt om i flera bloggar som jag läser i, och jag vet att många av dem jag följer även följer min blogg och det är så bra när vi kan hjälpa varandra tycker jag, som när jag fick hjälp att välja en elektriker för ett tag sedan. Men idag handlar det om Asklöf Bygg & Måleri och deras målare i Strängnäs, det är ett företag som jag vill rekommendera er som söker efter en målare i Strängnäs med kompetens inom både inomhus- och utomhusmålning samt tapetsering. Det här är ett företag som verkligen ser till att ta hänsyn till sina kunders olika behov och önskemål och som utifrån detta sedan genomför ett noggrant och kvalitativt måleri. Jag är tacksam till målarna som har gett mig det resultat jag var ute efter och att det dessutom var prisvärt att anlita dem. Jag har inget dåligt att säga om det här företaget och det har jag svårt att tro att ni skulle ha också, därför borde ni vända er till dem för jag vet att ni kommer att bli nöjda. Jag ska heller inte glömma av att berätta att det finns mer än måleri som det går att få hjälp med, nybyggnation, tillbyggnation, renovering och till och med VVS är andra tjänster som företaget erbjuder. Det var allt för den här gången, snipp, snapp, snut så var detta inlägg slut, ha det!